دهمین کنفرانس فیزیک آماری، ماده چگال نرم و سیستم‌های پیچیده در روزهای پنجم و ششم اردیبهشت ماه در دانشکده فن آوری های نوین نمین برگزار شد.


  • 19اردیبهشت1397
news

دهمین کنفرانس فیزیک آماری، ماده چگال نرم و سیستم‌های پیچیده در روزهای پنجم و ششم اردیبهشت ماه در دانشکده فن آوری های نوین نمین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین، دهمین کنفرانس فیزیک آماری، ماده چگال نرم و سیستم های پیچیده در روزهای پنجم و ششم اردیبهشت سال جاری با همکاری انجمن فیزیک ایران برگزار گردید. 
در نخستین روز کنفرانس جلسه افتتاحیه با حضور فیزیکدانان برجسته و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از نقاط مختلف کشور در ساعت 8:30  آغاز گردید.

 

در این جلسه آقای دکتر یاشار عزیزیان ریاست دانشکده فناوری های نوین و دبیر کمیته اجرایی کنفرانس ضمن خوش آمدگویی به مدعوین و ابراز خرسندی از برگزاری این کنفرانس در دانشکده فناوری های نوین نمین دانشگاه محقق اردبیلی، برای حاضرین  موفقیت روز افزون و اقامتی خوش در استان اردبیل را آرزو نمودند. ایشان همچنین اظهار داشتند که این کنفرانس همزمان با چهلمین سال تاسیس دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می گردد.
در ادامه جلسه، آقای پروفسور مهرداد محرم زاده معاونت اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی، ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، در خصوص اهمیت حوزه علوم پایه و ایده های نوآورانه دانشکده فن آوری های نوین نمین مطالبی را بیان نمودند.

                                              

 رئیس انجمن فیزیک ایران، آقای دکتر محمدرضا اجتهادی، ضمن خیرمقدم گویی به حاضرین به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان تصریح نمودند: انجمن فیزیک ایران قدیمی ترین انجمن علمی کشور است و ابراز امیدواری کردند که ارتباط علمی این انجمن با دانشگاه در خصوص برگزاری مدرسه ها، کنفرانس ها و دوره های مشترک بیشتر گردد. 

وی همچنین اظهار داشت: شاخه فیزیک آماری و کنفرانس سالانه فیزیک آماری به همت آقای دکتر روحانی پایه ریزی شده است که دهمین دوره کنفرانس در دانشکده فناوری های نوین نمین در حال برگزاری است.

آقای دکتر فرهاد شهبازی، دبیر علمی کنفرانس، ضمن تشریح دوره های قبلی کنفرانس، به گزارشی از مقالات ارائه شده و روند داوری در این کنفرانس پرداختند. دکتر شهبازی تصریح کرد: تعداد مقالات دریافتی 50 مورد بود که 10 مورد آن در مرحله داوری مردود، 34 مورد به صورت پوستر و 6 مورد جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شدند.

پس از مراسم افتتاحیه سخنرانان مدعو، به ارائه مباحث تخصصی پرداخته و نتایج حاصل از پژوهش­هایشان را به تفصیل برای حاضرین تشریح نمودند.

 

 

 

 

بعد ازظهر روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت، تمامی شرکت کنندگان جهت بازدید از پوسترها در محل ارائه پوستر حضور یافته و مولفان مقالات به تشریح پژوهش­های انجام یافته و پاسخ گویی به سوالات حاضرین پرداختند.

 

 

 

 

 پس از اجرای بخش ارائه پوسترها نشستی جهت ارزیابی کیفی کنفرانس و برنامه ریزی برای آینده کنفرانس آماری ایران با حضور جمعی از اعضای کمیته علمی و اجرایی و تعدادی از اعضای انجمن فیزیک ایران در اتاق جلسات دانشکده فناوری های نوین برگزار گردید. در این جلسه کلیه اعضاء علی الخصوص دبیر علمی کنفرانس و رنیس انجمن فیزیک ایران سطح کنفرانس را چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ اجرایی بسیار بالا ارزیابی نمودند و اذعان نمودند این کنفرانس در قیاس با کنفرانس های پیشین با استقبال زیادی همراه بود. دکتر اجتهادی با بیان این مساله که کنفرانس های با تعداد نفرات کمتر در دانشگاه های کوچکتر به مراتب موفق­تر از دانشگاه های بزرگ برگزار می شود، اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک، انجمن فیزیک ایران و دانشکده فناوری های نوین دانشگاه محقق اردبیلی فعالیت های مشترک اعم از برگزاری کارگاه، کنفرانس و یا مدرسه داشته باشند. در این نشست، اعضای حاضر در جلسه کیفیت مقالات و سخنرانی های ارائه شده در کنفرانس را مورد ارزیابی قرار داده و به این نکته اشاره داشتند که اغلب مطالب ارائه شده در قالب سخنرانی و پوستر از سطح کیفی بالایی برخوردار بوده است، لذا  این مساله ممکن است بر سیاست های آینده انجمن فیزیک در انتخاب مقالات تاثیر گذار باشد.

در دومین روز کنفرانس ارائه سخنرانی­های تخصصی از ساعت 9:00 الی 12:00  صورت پذیرفت و نتایج حاصل از تحقیقات به تفصیل در اختیار حاضرین قرار داده شد. دهمین کنفرانس فیزیک آماری با اجرای برنامه اختتامیه در حضور شرکت کنندگان، گروه اجرایی، سخنرانان و تمامی حاضرین  در ساعت 12:00 به کار خود پایان داد.
آقای دکتر شاهین روحانی طی سخنرانی کوتاهی در اختتامیه عنوان کردند:  به نظر من کنفرانس بسیار موفقی بود و مباحث مختلفی راجع به بویایی، الکترونیک DNA، شراره های خورشیدی، شکل سلول­ها و شبکه­ها در سطح کیفی قابل توجهی ارائه گردید.
در این جلسه آقای دکتر عزیزیان از کلیه کسانی که در برگزاری این کنفرانس همکاری نموده و از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند سپاسگزاری کرد.
پس از اختتامیه، کارگاهی با عنوان "مقدمه ای بر سطوح ناهموار" توسط آقای دکتر شاهین روحانی و آقای دکتر مرتضی نطاق نجفی برگزار گردید.